Go to footer

Skip to content


Sound Issues

For when things break.

Moderators: Tournament Administrators, Executive


Sound Issues

Postby Damonott » Fri Mar 27, 2015 4:20 pm

I'll start by saying I hope a fresh install of windows will fix this but if not I thought I ask for thoughts.

Headset is plugged into motherboard via USB.
When computer starts i get feedback and sound, once windows starts to load i lose all sound. device manager and volume control all show the headset is plugged in and working, yet still no sound.

Any ideas.

-D
Image
Damonott


Supporting Member
 
Posts: 226
Joined: Sun Dec 11, 2011 3:53 am


Re: Sound Issues

Postby King6moh » Fri Mar 27, 2015 5:34 pm

Does normal 3.5 mm jack work?

Sound card drivers maybe?
King6moh


Supporting Member
 
Posts: 614
Joined: Sun Mar 30, 2014 5:56 pm
Location: One Nooben Canadian


Re: Sound Issues

Postby RazY70 » Fri Mar 27, 2015 5:54 pm

Is your headset set as the default playback device?
Image
RazY70
38.Private First Class
38.Private First Class


Supporting Member
 
Posts: 1177
Joined: Thu Jun 28, 2012 12:24 pm


Re: Sound Issues

Postby Damonott » Fri Mar 27, 2015 10:34 pm

UPDATE: ended up having to format and install. so will be up all night installing everything.
Image
Damonott


Supporting Member
 
Posts: 226
Joined: Sun Dec 11, 2011 3:53 am


Re: Sound Issues

Postby Mack » Sat Mar 28, 2015 7:43 am

install USB driver for headphones and set in game to headphones to
on CP / sound - set defolt speakers, hope help
Mack


 
Posts: 96
Joined: Mon Jul 20, 2009 8:23 pm
Location: Slovenia


Return to Board index

Return to Tech Support & Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest